Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Meer informatie
Bent u een rekening klant kunt u per iDEAL en op rekening betalen mits uw kredietlimiet en de ouderdom van openstaande posten niet overschreden wordt.

Als contant klant kunt u betalen per iDEAL. Indien u uw spullen ophaalt in één van onze vestigingen, kunt u ook in de vestiging contant of per pin betalen.
U kunt online uw facturen inzien. Ook versturen wij uw facturen per e-mail. Doet u regelmatig bestellingen bij Verploegen dan kunt u kiezen voor 3-daagse of wekelijkse facturering. Hier dient u contact op te nemen met de Afdeling Administratie (administratie@verploegen.nl).
Ja, op rekening afnemen is mogelijk, echter moet u voldoen aan een aantal voorwaarden.

Op het moment dat u rekening klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan DAS. DAS zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. DAS gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door DAS, zie: https://www.das.nl/privacy.

Ook zullen wij een persoonlijke krediet risico check doen met behulp van de Credit Check Delphi van Experian. De uitkomst van deze check mogen wij niet delen met u of derden. Bij een negatief advies kan door de getoetste persoon een overzicht worden aangevraagd met kopie legitimatiebewijs via inzage@experian.nl.

Voor meer informatie of om de aanvraag te starten om op rekening af te nemen kunt u contact opnemen met de Afdeling Administratie (administratie@verploegen.nl).
Aan het laden
Aan het laden